Hakkımızda

Hakkımızda

Size Özel Tedaviler, Size Özel Fiyatlar

Alanya Dental Center olarak, 2005 yılından bugüne kadar sağlık turizminde Türkiye’yi temsil ediyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar sayısız hastamıza mutlu gülüşler verdik ve vermeye de devam ediyoruz.

Profesyonel doktorlarımız ile sunduğumuz hizmetin garantisini vermekteyiz.  Kliniğimiz, her şey dahil paketlerimizle tedavi sürecinizi sorunsuz hale getirirken, konforlu konaklama seçeneklerimizle rahat bir deneyim sunuyoruz. Tedavi süresince ihtiyaçlarınızı en ince ayrıntısına kadar düşünerek size eksiksiz bir hizmet sunuyoruz. Geriye sadece yeni gülüşünüz ile Türkiye’den ayrılmak kalıyor.

19 Yıllık Tecrübe ile Sayısız Tasarlanan Yeni Gülüşler

hasta Odaklı Yaklaşımımızla Kliniğimizden bütün Hastalarımızın Mutlu ayrılması

Kliniğimizde, her hastanın tedavi sürecini en rahat ve memnun edici şekilde tamamlaması en büyük önceliğimizdir. Bu doğrultuda, hasta odaklı yaklaşımımızın temelinde, bireysel ihtiyaçlara özel çözümler sunmak, beklentilere uygun tedaviler gerçekleştirmek ve süreç boyunca şeffaf iletişim sağlamak yer alır.

 Kliniğimizden ayrılan her hastamızın, yalnızca sağlıklı bir gülümsemeye değil, aynı zamanda tatmin edici bir deneyime sahip olması için titizlikle çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, hasta memnuniyeti, bizim başarımızın en önemli ölçütüdür.

Bütünlük:

Hizmetlerimizde her aşamanın uyum içinde çalışmasını sağlıyoruz. Tedavi planından son kontrole kadar yüksek standartları koruyarak bütünsel bir bakım sunuyoruz.

İşbirliği:

Hastalarımızla ve ekibimizle sürekli iletişim içinde olarak kişiye özel çözümler geliştiriyoruz. İşbirliği sayesinde başarı oranımızı artırıyor ve en iyi hizmeti sunuyoruz.

İş Mükemmeliyeti:

Her aşamada mükemmelliği hedefliyoruz. En yeni teknolojilerle yüksek kalite ve mükemmel sonuçlar sağlıyoruz, iş mükemmelliği hasta memnuniyetinin temelidir.

20 Yıllık Deneyim

Alanya Dental Center olarak, 2005 yılından bugüne kadar sağlık turizminde Türkiye'yi temsil ediyoruz. 

4+ Uzman Doktor

Alanında deneyimli Periodontoloji, Ortodonti ve Endodonti Dallarında Uzman Doktorlar.

Garantili Tedavi

Hastalarımıza sunduğumuz garantili hizmet tedavisi ile yaptığımız operasyonların tamamen arkasındayız.