Testimonials


Anne Gleeson

"I am very pleased with the treathment i received over the last 2 years.The staff are very friendly and knowlegdable and the dentist is very professional and caring. I would have no problem recomending them to my friends "

Janus Eigaard

"İ am very happy with my new smile. İ will come back next time for my down teeths and the job must be done by Dr.Samer so i can smile to the world. Best regards"

Med hilsen Åse

"Jeg var her for første gang 20/3 -2013 Hyggelige folk som jobber her og jeg fikk en god tannrens. "

Stine

"Jeg er knallfornøyd.Gikk inn døren her for knapt en uke siden med tannlege-skrekk DELUX og kom ut igjen med nye flotte tenner og gode minner om tannlege,tannpleiere og en veldig hyggelig Marianne. Tusen,tusen takk til dere alle sammen! "

Kjell Claussen

"Takk for veldig god behandling og veldig fint utført arbeid. Sees igjen i mars 2014 "

Hallgeir Nilsen

"Mange takk for god service,samt hyggelig norsk oversetter. "

Marie Haukjem

"Første gang jeg var hos tannlegen var i dag 15.04.2013 Tannlegen er kjempeflink. Vi er en søskenflokk på 5 stk,alle har vært her og alle er veldig fornøyde. Tusen takk for god behandling. Mange hilsner fra Aud İrene Haukjem,İnger Johanne Hansen og Else"

Aud İrene

"İ dag var siste besøk for denne gang. Vi har fått fikset kroner over tennene. Det er så utrolig koselig her og alle møter deg med et smil. Utrolig,her har man 5 års garanti på kroner. Det er bare noe en kunne drømt om i Norge. "

Hallgeir Nilsen

"Siste besøk hos tannlegen for denne gang. Jeg har fått kroner og er kjempefornøyd med behandlingen ,den er helt enestående. Noen mer flinke og effektive har jeg aldri vært borti + garanti fikk jeg og. Sånt noe har vi ikke i Norge. Jeg er storfornøyd. Stor klem til dere alle. Vennlig hilsen Else "

Marie Haukjem

"Kjære alle sammen på klinikken. Jeg har vært her siden 2000 og har bare gode ord å si om dere. Alle er snille og hyggelige og jeg har fått mange gode venner. Arbeidet som er utført for meg og min kone er fantastisk. Mange klemmer til Marianne og betjeningen. Hilsen Karin og Svein "

Erik Klausen

"Jeg har fått renset tennene mine,jeg gjør det 2 ganger årlig. Er veldig tilfreds med arbeidet. Vennlig hilsen"

Eli Klausen

"Har fått laget mange nye kroner og rotfyllinger Nå får jeg bleket resten av tennene. Er veldig fornøyd med den raske måten de jobber på her. Du kan ha en god ferie selv om du får ordnet tenner. Jeg er meget tilfreds."

Hilsen Johan Bendiksen

"Har hatt gleden av å fått laget en ny bro på tannklinikken her. De som jobber her er imøtekommende på en tillitsfull og varm måte. Gleder meg mye over et nytt smil. "

Janus Eigaard

"İ am very happy with my new smile. İ will come back next time for my down teeths and the job must be done by Dr.Samer so i can smile to the world. Best regards"

Hilsen İnger Johanne

"Tusen takk for kjempegod behandling i krisen min. Kjempeflink og trivelig tannlege og kjempebra arbeid . "

Kjell Magne Ekland

"Tusen takk for en utrolig rask og god behandling. Har satt kroner på tilsammen 16 jeksler. Er veldig fornøyd og kommer gjerne tilbake. Skal anbefale klinikken for andre. "

Hilsen Anna Teig

"Takk for fin og god behandling. Flott service. "

Hilsen Monica Christensen

"Takk for god behandling på tannklinikken. Vi kommer gjerne tilbake og vil anbefale dere til andre i familien og bekjente. "

Helsingland/Sverige

"Tack för en bra behandling,gick veldig snabbt och enkelt. Helsingar från Cardin "

Höganas Helsingborg

"Tack för all hjelp og service. Jattenöjda. "

Mvh Sigrid

"Tack sager vi för fina vita tender och utroligt trevligt bemötande "

Trondheim

"Denne tannklinikken er førsteklasses!!! Jeg anbefaler den til alle jeg kjenner. Vi har vært her flere år og har fått utrettet store ting for en billig penge. Alle ansatte er så hyggelige. Vi kommer garantert tilbake,ihvertfall for å hilse på. Vennlig hilen Hans Jacob og İnger Lise Bye "

Hilsen A.Røed

"Har vært her i Alanya en uke og fått ordnet tennene på 3-4 besøk. Hyggelig og effektivt.Jeg er veldig fornøyd. "

Jennie från Stockholm

"Var livredd men gud så bra sköterskorna och tandlekaren var. Rekommenderas. "

A.Jacobsen

"Har fått 6 nye tenner her i Alanya. Er så fornøyd. "

Sigbjørn Seland.

"Godt fornøyd med vel utført jobb."

Aina Aalen og Leif Bjerkvik

"Jeg og min samboer er veldig fornøyd med god tannbehandling og ikke minst oppfølging av behandling i ettertid. Anbefales på det sterkeste. "

Alanya Dental Center unvanı Alanya Artur Diş Polikliniği Sağlık Hizmetleri Ltd.Şti.tarafından kullanılmaktadır. Mersis No : 0048052945400012